valla ben en son baktigimda Vahid hocanin resmi vardi.. Bence onun yerine Trabzonspor oldugunun hemen anlasildigi bi TS simgesi koyabilirsin usta.. Digerlerini deli etmeye gelince ben bi tane Zinedine Zidane diye bi grup yaptim, oraya gelen fenerlileri falan senin gibi serefsizin bu grupta isi yok diyip bi güzel boru ediyor ve kovuyorum gruptan.. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yonjada bordomavi.net
Daraltma
X
-
valla ben en son baktigimda Vahid hocanin resmi vardi.. Bence onun yerine Trabzonspor oldugunun hemen anlasildigi bi TS simgesi koyabilirsin usta.. Digerlerini deli etmeye gelince ben bi tane Zinedine Zidane diye bi grup yaptim, oraya gelen fenerlileri falan senin gibi serefsizin bu grupta isi yok diyip bi güzel boru ediyor ve kovuyorum gruptan.. [img]smileys/smiley36.gif[/img]ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..
- Alıntı
-
benim mail adresim madheart17@hotmail.com isteyen listesine ekleyebilirSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61 TS 1967 tarafından gönderildi
valla ben en son baktigimda Vahid hocanin resmi vardi.. Bence onun yerine Trabzonspor oldugunun hemen anlasildigi bi TS simgesi koyabilirsin usta.. Digerlerini deli etmeye gelince ben bi tane Zinedine Zidane diye bi grup yaptim, oraya gelen fenerlileri falan senin gibi ............in bu grupta isi yok diyip bi güzel boru ediyor ve kovuyorum gruptan.. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
Yorum